Dodano: 28 kwietnia 2019
Opis:

Mikołaj Rey jako stały bywalec Dzień Dobry TVN tym razem pokazuje jak przygotować przepyszne dania z rabarbarem, podając je na jadalnych naczyniach z otrębów wyprodukowanych w Polsce! Zapraszamy do obejrzenia materiału 🙂

Link do materiału DDTVN: https://dziendobry.tvn.pl/a/dania-z-rabarbarem-mikolaja-reya


Rabarbar jest źródłem witamin A, C, E, a także potasu, kwasu foliowego i błonnika. Lecznicza odmiana rabarbaru – rzewień lekarski – ma właściwości antyrakowe, antyoksydacyjne i przeczyszczające. Do kuchni Dzień Dobry TVN zaprosiliśmy Mikołaja Reya, aby przygotował dania z rabarbarem. Mogliśmy przekonać się również, jak smakują otrębowe talerze, które Mikołaj Rey przywiózł z Zambrowa.

Następny wpis Poprzedni wpis
Mikołaj Rey
na Twojej kolacji
Zamek w Montresor
niezapomniane chwile
Projekt i wykonanie:PureCreations.pl